CREATIVITAT I ALEGRIA

Espectacles

A CordeRRoure Produccions, transformem cada instant en una experiència inoblidable. 

A continuació, us presentem dos dels nostres espectacles més estimats:

Postres de músic

Aquest és un espectacle musical i familiar on el piano, la trompeta i un cuiner extraoRRdinari són els protagonistes. 

Aquests tres personatges ens guien a través d'una aventura culinària i musical, preparant unes postres de músic amb ingredients singulars que ens descobreix el nostre 'Llibre Màgic'. Amb una barreja d'estils musicals diversos, aquest espectacle destaca la música com un llenguatge universal que pot expressar una àmplia varietat d'emocions i situacions.

L'objectiu és desenvolupar la sensibilitat i la imaginació dels infants, a la vegada que se'ls mostra la versatilitat dels instruments musicals i s'acostumen a la música en directe. Per a nosaltres, l'educació musical és una festa on s'aprèn tot gaudint.

Tió de Nadal

 Aquesta és una història emotiva i plena d'humor, naRRada per un personatge entranyable: un pastoret anomenat Caganer. 

Amb ell, descobrim les peripècies de cuidar un tió de Nadal, des de donar-li menjar i beguda, fins a proporcionar-li l'escalfor necessària d'una llar i cantar-li cançons cada nit.

Aquest espectacle familiar està replet de somriures i ofereix una experiència divertida tant per a petits com per a grans.  Amb el nostre "Tió de Nadal", transportem a l'audiència a un món màgic on la tradició i la fantasia es troben.

 
 

Cada espectacle de CordeRRoure Produccions és una celebració de la creativitat, l'alegria i la fantasia

La nostra missió és crear experiències que esdevinguin records estimats, i això es reflecteix en cadascun dels espectacles únics i captivadors.

 Hem fet espectacles per: