PRODUCTORA D'ESPECTACLES

Qui som

Som una Productora que intentem donar el màxim de valor a totes les propostes que ens arriben, sabent que cada una  neix per un objectiu diferent.

Des de fa més de 20 anys, ens dediquem a oferir a tot tipus de públic, espectacles i propostes fresques i divertides, utilitzant el riure com a fil conductor, compartint amb el públic alegria i bon humor, experiències úniques i vivencials.

Ernest Coma CordeRRoure

La meva trajectòria artística comença ara fa 20 anys on, conjuntament amb altres dos actors, creem la companyia d'espectacles La Booombeta, treballant i actuant en carrers i teatres, en escoles i en esdeveniments públics i privats.

Cocreador de la Cia Katacrec i anys després, fundo la meva pròpia companyia, CordeRRoure Produccions, oferint propostes teatrals i artístiques per a tot tipus de públic.

Presentador oficial del festival de cinema infantil El Meu Primer Festival, presentador del PetitCineclub del Barcelona Districte Cultural, on creo i interpreto diversos personatges per les productores "Ritalucafilms i Modiband Projectes Culturals.

Al llarg de tota la meva trajectòria personal i professional, he pogut sentir, viure i entendre que, el món de les arts i l’espectacle, és sens dubte, un dels grans motors del canvi en les experiències de moltes persones.

M’apassionen els somriures, l’humor, mostrar-me tal i com soc, sense por. Aportar valor a altres éssers humans.

Actualment formo part de diversos projectes artístics i teatrals, participant i donant vida a diversos personatges , creant espectacles i imaginant-ne i somiant-ne de nous. 

Em vols veure? Visita la meva agenda! 

 
CONTACTA'NS


Vols organitzar un esdeveniment o festa
i no saps per on començar?

Escriu-nos explicant la teva idea i t'oferirem una solució aRRtística a mida.